HOME
Hem

DIARY
Dagbok

ROUTE
Resväg

ABOUT US
Om Oss

 
 

 

 

PREVIOUS DAY

Föregående dag

TORTOLI

Thursday, 15 March 2012 

NEXT DAY

Nästa dag


Badväder?

     I natt stod vi kvar på parkeringen till den stängda Camperparken och dagen efter gick i "slow motion". Vi behöver tömma tankarna och fylla på färskvatten, men det är lås på alla brunnar och vattnet är avstängd. Jag cyklar ca. en timme omkring i närheten och lyckas hitta fyra stycken "fontanella" i stadens centrum därav en i parken med närliggande parkering.

     Vädret är nu som en svensk högsommar. Vi solar i våra stolar vid stranden och somnar. Efter ca. en timme vaknar vi svettiga. Stina får för sig att hon skall bada. Jag mäter vattentempen och kan inte få det till mer än 16 grader så jag gör det bara inte. Men den bohuslänska Vinkingabruden struntar i Batavhövdingen, hon hoppar i sjön medans vallhunden sitter på stranden och ylar. Vilket jävla cirkus, tur att vi är ensamma på stranden!    

 

     Sent på eftermiddagen tycker vi att vi kanske borde göra något åt problemet med fulla och tomma tankar. Först kör vi till stadens centrum och bunkrar vatten och därefter kör vi till hamnstaden Arbatax men hittar inte det vi söker. Vi fortsätter till Tortoli som inte heller tilltalar oss och letar nu efter stängda campingar där det arbetas inför säsongsstarten. Vi hittar CamperCamp Orri, vid Lido Orri. Väldigt fina stränder även här. De öppnade idag, vi anvisas en stor plats med elanslutning för 12€/dag. Vi länsade tankarna och bunkrade nytt fräschare färskvatten, vattnet från torget visade sig vara rosafärgat. Dusch och tvättmöjligheter ingår men här finns inga tvättmaskiner. Grinderna stängs på kvällen så här sover vi tryggt.

 

Vår position i Lido Orri, Tortoli

 

 

PREVIOUS DAY

Föregående dag 

© 2012 Amstel.se

NEXT DAY

Nästa dag