HOME
Hem

DIARY
Dagbok

ROUTE
Resväg

ABOUT US
Om Oss

 
 

 

 

PREVIOUS DAY

Föregående dag

OLBIA

Friday, 13 April 2012 

NEXT DAY

Nästa dag


 

Målgång i ösregn! 

 

     Vi får betala i efterskott och innan vi lämnar ön! Vi får betala med ytterligare en dags intensivt regnande för att vi fick mer än fyra veckor med nästan enbart sol. Det har stormat och regnat hela natten. Parkeringen hade under natten förvandlats till en enda stor vattenpöl. Dagens första åtgärd var att köra därifrån för att undvika att fastna där vi står, grusplanen har nämligen blivit en rödfärgat lervälling. Efter frukost på fast mark, var det bara att fortsätta i ösregnet till Olbia.

     Dagens sysselsättning har huvudsakligen bestått i att vistas i husbilen, titta och lystna på regnet som har pågått utan uppehåll. Två gånger har vi kört till den stora Supermercaton för att handla alla de där Sardiska saker som vi inte hunnit köpa tidigare och som bara går att köpa på Sardinien.

 

 

 

     Bonnie måste ut och rastas så med regnkläder på och paraplyn som extra skydd har vi trotsat vind och regn för att göra en promenad i staden. På väg hem tog vi med oss några hämtpizzor att äta i husbilen. Ingen vill ha en våt hund i sin restaurang! Först sent på kvällen när det är dax att lägga sig, slutar det regna. I morgon eftermiddag åker färjan från Olbia till Livorno ditt vi ankommer sent på kvällen. Kan hända att det inte blir någon rapport från färjeturen, beroende på att bredbandet inte fungerar på färjan. Några nya bilder blir det heller inte, de har blivit allt för våta idag!       

 

Vår position i Olbia


 

Olbia, när det inte regnar!

 

PREVIOUS DAY

Föregående dag 

© 2012 Amstel.se

NEXT DAY

Nästa dag