EXPLORING


ITALIA & SICILIA


IN SIXTY DAYS


HOME
Hem


DIARY
Dagbok


ROUTE
Resväg


ABOUT US
Om Oss

 
 


PARKING PLACES
Parkeringar


CONTACT & LINKS
Kontakt & Länkar

 

 

LAST DAY

SEFALÙ - FINALE DI POLLINA,  SUNDAY  27 MARCH  2011

NEXT DAY

 

Dag 38.  Save The Whales!

 

   En helt underbar varm dag med klarblå himmel utan det minsta lilla molnet i sikte kan man inte färdas i en husbil. Efter avgång för att eventuellt ta oss till Messina insåg vi redan efter en kvart att detta var fel. Ett tiotal km. efter Cefalù dök den plötsligt upp, utan att vi hade den blekaste aning om det, skylten ”Camping Rais Gerby”! Vi stannade, här låg den alltså, campingen som vi hade hört så mycket gott om. Vi skulle inte in på någon camping men det kostar inte mer än 15€ att pröva vår lycka och se hur campingen och framförallt badplatsen såg ut. När vi väl hade installerat oss passade vi på att sola några timmar för att sedan kolla in stranden. Den var väldigt stenig men vacker. Badkläder och handdukar följde med, man vet aldrig! Läget var rätt men inte var det 18 grader!

 

 

 

   Har Stina bestämt sig är det alltid 20 grader oavsett vad termometern säger och när badflickan väl har kommit i, kan badpojken inte stå kvar på stranden och titta på.   Nu är det gjort! Nu har vi badat i Medelhavet vid Siciliens vackra strand. Bonnie ville inte, hon satt och ylade på en sten på stranden och försökte varna oss för att detta inte kunde sluta bra!

Vi skall inte trötta ut våra läsare med en massa badbilder men resten av dagen ägnades åt sol & bad! Campingen då? Den är fantastisk, den överträffar sitt rykte!  Vi blir nog kvar här någon dag till!

 

Pos: Camping Rais Gerbi N38,024106 E14,153126

 

Finale di Pollina, 27 mars 2011, JvH

 

 

© 2011 Amstel.se