HOME
Hem

DIARY
Dagbok

ROUTE
Resväg

ABOUT US
Om Oss

 
 

 

 

PREVIOUS DAY

Föregående dag

MARINA DI SORSO

Thursday, 5 April 2012 

NEXT DAY

Nästa dag


 

Den långa färden

 

     På morgonen är solen framme igen, några spridda moln kommer i vägen då och då under dagen men vi har 21 gr. i skuggan. I solen, i lä av husbilen, är det så gott att vi fastnar här för dagen. Vi tar det ”Piano!” Sent på eftermiddagen flyttar vi husbilen 3 km, till en annan strandparkering, bara för att få lite omväxling. Den är större, vackert stenbelagd, asfalterad och belyst.

      På Skärtorsdag verkar många Sarder vara lediga för såväl äldre, barnfamiljer och ungdomar var ute och promenerade på Longomaren och på stranden här i Marina di Sorso. Närmaste större samhälle heter Sorso och ligger 4 km från stranden.

 

 

 

     Serveringen hade inte börjat med sin Pizzeria ännu, så vi fick inte, som vi hade tänkt, äta pizza ute idag. Det fick bli glass efter den hemgjorda middagen. Vi tog en promenad på området för att beskåda Sardernas fritids- och familjeliv. Alla vuxna står och diskuterar inlevelsefullt, i mindre grupper, medans barn och hundar springer omkring och leker. Det var en riktigt rogivande dag.

      

Vår position i Marian di Sorso

 

I StreetView får man en bra bild av hur det ser ut här om några månader.


 

PREVIOUS DAY

Föregående dag 

© 2012 Amstel.se

NEXT DAY

Nästa dag